Visit Nicosia

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (ΕΤΑΠ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (ΕΤΑΠ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ο κ. Θεόδωρος Κρίγγου διορίστηκε από το νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Λευκωσίας ως πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, διαδεχόμενος την κ. Έλενα Τάνου, η οποία διετέλεσε πρόεδρος επί τρεις συνεχείς θητείες.

Ο κ. Κρίγγου, είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Infocredit ο οποίος δραστηριοποιήται διεθνώς στον τομέα των επιχειρηματικών πληροφοριών εμπορικού και πιστωτικού κινδύνου, της ICG Middle East Commercial Services, First Cyprus Credit Bureau Ltd, και είναι κάτοχος του Master Franchise του Presse Café στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της 20ετούς επιτυχημένης σταδιοδρομίας του στον τομέα των Υπηρεσιών, ο κ. Κρίγγου συμμετείχε ενεργά σε διάφορους Επιχειρηματικούς Συλλόγους και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς θέλοντας να βοηθήσει ενεργά την επιχειρηματική κοινότητα αλλά και την κοινωνία ως σύνολο. Είναι ενεργό μέλος και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας (ΕΒΕΛ 2018-20). Από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι Πρόεδρος της «Ένωσης Διαμεσολαβητών Κύπρου», όπου στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Είναι Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής με εξειδίκευση στις Αποφάσεις Εμπορικών Διαφορών, μέλος του Chartered Governance Institute (FCG) και του Chartered Institute of Credit Management(FCICM). Μεταξύ άλλων, συμμετέχει σε διάφορα συνέδρια ως ομιλητής στην Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Ο κ. Κρίγγου δήλωσε την ετοιμότητά του για την ανάληψη της θέση του προέδρου και δεσμεύτηκε να εργαστεί με ζήλο και ενθουσιασμό για την τουριστική ανάπτυξη και προώθηση της Λευκωσίας. Όραμα του νέου προέδρου της ΕΤΑΠ είναι να μπορέσει η επαρχία Λευκωσίας να καταστεί ποιοτικός τουριστικός προορισμός, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομια. 

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας συστάθηκε το Νοέμβριο 2007 στοχεύοντας στην επανατοποθέτηση της πόλης και περιφέρειας Λευκωσίας στον τουριστικό χάρτη και στην ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος. Η Εταιρεία έχει τη μορφή μη κερδοσκοπικής εταιρείας ιδιωτικού δικαίου και περιορισμένης ευθύνης. 

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας ευχαριστεί θερμά την απερχόμενη Πρόεδρο για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά της προς την ΕΤΑΠ και της εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Let's keep in touch

Subscribe to our Newsletter