Visit Nicosia

«ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος» από το Σατιρικό Θέατρο

«ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος» από το Σατιρικό Θέατρο

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ,
παρουσιάζει το υπέροχο παραμύθι «ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος» σε μορφή ενός μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, σε διασκευή και σκηνοθεσία Παναγιώτη Μπρατάκου

Λόγω μεγάλης επιτυχίας, οι παραστάσεις του παιδικού μιούζικαλ «ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος» θα συνεχιστούν και τον Ιανουάριο του 2020. Για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το υπέροχο παραμύθι από τις «Χίλιες και Μία Νύχτες», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Μπρατάκου, θα δοθούν τρεις έξτρα παραστάσεις: Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 3.00 το απόγευμα και Κυριακή 19 και 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί.

Ακολουθήστε τον Αλαντίν στις περιπέτειές του στη σαγηνευτική Άγκραμπα, ανακαλύψτε το μαγικό λυχνάρι, ταξιδέψτε με το ιπτάμενο χαλί και πολεμήστε τον κακό μάγο!

Ένα φαντασμαγορικό musical, που μιλάει για τις ανθρώπινες αξίες και τη δύναμη της αγάπης, με πολύ χιούμορ, εντυπωσιακές χορογραφίες, περιπέτεια και τραγούδια!
Μια παράσταση που θα λατρέψουν οι μικροί και θα αγαπήσουν οι μεγάλοι.

Το Έργο:

«Εγώ δεν είμαι ήρωας! Κάνω το καλό, γιατί ακολουθώ την καρδιά μου, γιατί χαμογελώ, όταν συναντώ στο δρόμο μου ευτυχισμένους ανθρώπους!»

Στα βάθη της Ανατολής, στη μυστηριώδη πόλη Άγκραμπα, ένας αλητάκος με το όνομα Αλαντίν ονειρεύεται ένα κόσμο χωρίς αδικίες και μίση, μια ονειρική πολιτεία της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της αγάπης, στο πλευρό της πριγκίπισσας Γιασμίν. Η ζωή του Αλαντίν αλλάζει όταν εντελώς τυχαία τρίβει ένα παλιό λυχνάρι απ’ όπου ελευθερώνεται ένα γλυκύτατο Τζίνι, το οποίο υπακούοντας τις εντολές του νέου του αφέντη, τον μετατρέπει σε πρίγκιπα. Αλλά ο Τζαφάρ, ο κακός μάγος και εχθρός του Αλαντίν, θέλει να κλέψει το λυχνάρι και τις δυνάμεις που αυτό κρύβει, για να κυβερνήσει τον λαό της Άγκραμπα με τη δύναμη και τον φόβο. Ο Αλαντίν τώρα, για να μπορέσει να τον νικήσει και να σώσει τον λαό και την αγαπημένη του πριγκίπισσα, πρέπει να αποδείξει ότι είναι πρίγκιπας εκεί που μετράει περισσότερο: στην καρδιά!

Το έργο μιλάει για την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος. Το παράδειγμα της μεγάλης καρδιάς του μικρού Αλαντίν μας διδάσκει πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να διεκδικούμε με τις πράξεις μας το καλό των πολλών ανθρώπων και όχι των λίγων. πόσο σημαντική είναι η δύναμη της αληθινής δημοκρατίας και ότι τελικά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία/Διασκευή: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ
Βοηθός Σκηνοθέτη/Διδασκαλία Σκηνικής Πάλης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
Χορογραφίες/Κίνηση: JAY ΣΤΑΜΑΤΑΡΗΣ & NOUTSA ΠΟΥΛΟΥΖΑΣΒΙΛΙ (Τ.Ε.Α.Μ.)
Σκηνικά/Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
Βοηθός Σκηνογράφου/Ενδυματολόγου: ΣΩΣΑΝΑ ΤΟΜΑΖΟΥ
Σχεδιασμός Φωτισμού: ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ
Μουσική Προσαρμογή & Διδασκαλία: ΤΑΣΟΥΛΑ ΒΟΡΚΑ
Οπτική Επικοινωνία: ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΤΑΛΙΩΤΗΣ

ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΛΛΗΣ,
ΕΛΕΝΗ ΖΑΝΤΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΖΑΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ,
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΒΒΑ, ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ, ΕΣΤΕΛΑ ΤΕΜΠΡΙΩΤΗ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΟΤΕ & ΠΟΥ

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
    ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Ιανουαρίου στις 3.00μ.μ.
    ΚΥΡΙΑΚΗ 19 και 26 Ιανουαρίου στις 10.30π.μ.

ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης
Οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά, Λευκωσία 2102, Κύπρος
Email: satirikotheatro@cytanet.com.cy
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 22312940, 22421609

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com
Πληροφορίες/Κρατήσεις: ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 22312940, 22421609

ΕΙΣΟΔΟΣ: €10

Χορηγός Επικοινωνίας το Ραδιόφωνο και η Τηλεόραση του ΡΙΚ.
Χορηγός Επικοινωνίας: Δίεση 101,1
Χορηγός παράστασης: ΟΠΑΠ.